Kursy walut: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

 

 

Lena2

[Polska]Puff pastry mixture

Prześlij produkt znajomemu Dodaj produkt do schowka

This mixture is meant to be used in baking dainty and exquisite pies characterized by smooth layering with no air pockets and a good bondage of grease.


How to use:

Puff Pastry Mixture - 2800 g
Eggs - 500 g
Yeast - 200 g
Cold Water - 100 g
Special Puff Pastry Margarine - 2300 g


Blend all ingredients except margarine at medium speed for two minutes or at high speed for one minute. The dough should be of similar consistency to margarine. Roll dough into a square of 40 by 40 centimetres, spread with margarine and fold, then roll until it is about 12-15 millimetres thick (do this twice). After rolling, split the dough into parts of desired size, wrap in tinfoil and chill for about twenty (20) minutes. Form into desired shape(s). We recommend the use of our Pudding Cream for filling. Place newly-formed biscuits on baking sheets and leave to mature for 34 (thirty-four) minutes at a humidity of 70% (seventy per cent). Glaze matured biscuits with an egg and water mixture, then bake for about 15 minutes at 230 degrees (centigrade).


Packaging – standard 25 kilogram sacks or per customer’s request.
Zadaj pytanie

 

Dodatkowe informacje:

Miejsce produkcji:Polska
Cena:Zapytaj o cenę
Opakowania:25 kg

 

Sprawdź produkty w kategorii: Artykuły spożywcze ->Dodatki do żywności

 
     
 

Lena2

Ulica:Wrocławska 53-59
Miasto:Kalisz
Kod pocztowy:62-800
Region:wielkopolskie
Kraj:Polska
Telefon: +48 62 762 09 13
Faks: +48 62 762 09 13

Osoba kontaktowa

Imię i Nazwisko: Tomasz Chlebowski
Telefon komórkowy: +48 502 751 759
Zadaj pytanie

 
     


Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję