Exchange rates: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [more...]
Language: polski english

Search for: [Advanced search]

Category: Food & Beverages -> Meat and poultry -> Pork

Country: Poland

Language of presented products: All | polish | english

Featured products

[Poland]Kebab wieprzowy

pl
Nasz kebab wieprzowy produkowany jest z mięsa wieprzowego najwyższej jakości. Nasze produkty dostępne są w 4 rozmiarach: - waga 5 kg, wysokość 20 cm, średnica 18 cm - waga 9 kg, wysokość 35 cm, średnica 18 cm - waga 15 kg, wysokość 40 cm, średnica 22,5 cm - waga 21 kg, wysokość 52 cm, średnica 22,5 cm[...]

Details...

[Poland]Boczek z/s, żebra trybowane, bez pachwiny wąsko cięty

pl
Mrożony, Kraj pochodzenia Polska[...]

Details...

[Poland]Mięso wieprzowe

pl
Szeroki asortyment mrożonego lub schłodzonego mięsa wieprzowego - półtusze kl E U R; - triming 80/20 - triming 60/40 - triming 50/50 - słonina boczna - słonina grzbietowa - wszelkiego rodzaju elementy mięsne[...]

Details...

[Poland]Pork meat

uk
We are currently selling fresh and frozen pork meat, maily pork sides with or wihtout heads, front feet and tails. minimum order quantity is 20 mt. We also offer fresh or frozen pork cuts (elements). We welcome your request in which we ask you to be precise about name, quality and quantity. Welcome to cooperate. Best regards. Joseph KOITA[...]

Details...

[Poland]Elementy wieprzowe

pl
Oferujemy Państwu elementy wieprzowe: - schab - karkówka - szynka - łopatka - boczek - żeberka - biodrówka - słonina - nogi - ogony - głowy - smalec - podgardle - pachwina - mięso wp kl. II - inne[...]

Details...

[Poland]Słonina bez skóry

pl
Słonina wieprzowa bez skóry polibok mrożona waga bloko 20-25 kg[...]

Details...

[Poland]Mięso wieprzowe

pl
Oferujemy pełen asortyment elementów z mięsa wp. pochądzących z własnego rozbioru.[...]

Details...

[Poland]Dry and Semi-dry Sausages

pluk
This category contains products of highest quality deriving from the best Polish butcher's traditions. For many years taste and smell have been recognizable all over the world due to carefully selected components and natural spices. Dry and semi-dry sausages are smoked by using fruit tree fire to give them specific color and taste. Low content of water in the final product results in long consumption time-limits and no obligation to use refrigerated places for storing. If stored in hanging[...]

Details...

[Poland]Tłuszcz twardy wieprzowy

pl
Pakowany w 20 kg polibloki, polskiego pochodzenia, bardzo dobrej jakości, ze świeżej produkcji[...]

Details...

[Poland]Tłuszcz drobny twardy

pl
Mrożony w polibloku z uprawnieniami na UE.[...]

Details...