|
Kategoria: Artykuły spożywcze
Kraj: Polska
![pl](/images/flags/pl.gif) Przeznaczony jest do utrwalania bitej śmietany. Zapobiega wytrącaniu się wody w bitej śmietanie, powoduje że zachowuje ona niezmienioną strukturę nawet przez kilka dni. Ciastka z bitą śmietaną z zastosowaniem stabilizatora można zamrażać. Na życzenie klienta oferowana jest pełna gama smaków.
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
STABILIZATOR - 150 g
PRZEGOTOWANA I SCHŁODZONA WODA - 200 g
BITA ŚMIETANA NIESŁODZONA - 1000 g
Stabilizator dodać do wody i mieszać mikserem lub ręcznie[...] ![Sprawdzony partner Sprawdzony partner](/images/pl.sprawdzony25.gif) ![Eurofirma Eurofirma](/images/pl.eurofirma20.gif) Szczegóły... ![pl](/images/flags/pl.gif) ![uk](/images/flags/uk.gif) Przeznaczony jest do szybkiego i łatwego przygotowania nadzienia budyniowego do drożdżówek, pączków, ciastek francuskich, tortów. Idealnie łączy się z tłuszczami, może być zapiekany i zamrażany. Charakteryzuje się wysoką stabilnością, sztywną konsystencją, jednolitą i gładką strukturą. "Pudding" może stanowić bazę do przygotowania różnego rodzaju kremów: budyniowych, półtłustych, tłustych, stosowanych jako wypełnienia do eklerów, napoleonek, karpatek[...] ![Sprawdzony partner Sprawdzony partner](/images/pl.sprawdzony25.gif) ![Eurofirma Eurofirma](/images/pl.eurofirma20.gif) Szczegóły...
|
|