Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Catering Kraj: Wszystkie Polecane produkty [Polska]Impreza plenerowaZorganizujemy dla Państwa imprezę plenerową z szerokim menu dań grillowych.
Przykładowe menu imprezy plenerowej:
Dania z grilla
* Karkówka w bejcy prowansalskiej z czosnkiem
* Stek wieprzowy z cebulą
* Pstrąg z rusztu z masłem ziołowym
* Schab po amerykańsku
* Kaszanka z boczkiem i cebulą
* Szaszłyki drobiowe lub wieprzowe
* Kiełbasa z rusztu
Dania ciepłe
* Dzik pieczony
* Prosiak faszerowany
* Bigos domowy
* Żur z jajkiem
[...] [Polska]Przekąski koktajloweCiepłe lub zimne przekąski, podane na eleganckich paterach, są niezastąpione na koktajl party lub krótkich przyjęciach formalnych. Przekonaj się, jak bogata jest oferta Party. Oto jedna z wielu propozycji:
MENU
♠♠♠
Tartinki dekoracyjne z różnymi dodatkami: serami, wędlinami, rybami, warzywami, owocami.
♠♠♠
Przekąski koktajlowe zimne:
Ser mozarella z[...] [Polska]ZakąskiZakąski wegetariańskie:
Jajko garnirowane, Jajko z łososiem, Jajko z kawiorem, Seler z pastą rokpolową, Tymbaliki pieczarkowe, Ogórek z pastą grecką, Terrina wegetariańska, Tymbaliki szparagowe
Zakąski rybne:
Filet z pstrąga, Łosoś wędzony z cytryną, Filet z sandacza, Filet z łososia, Tatar z łososia, Mus z morszczuka, Śledź po norwesku, Śledź w oleju, Śledź w śmietanie, Śledź z majonezem, ogórkiem i koperkiem, Śledź po japońsku, Roladka z pstrąga z kurkami,Tymbaliki[...] [Polska]Przyjęcia świąteczne w firmieZorganizujemy dla Państwa przyjęcia świąteczne w firmie.
Przykładowe menu: przyjęcia świąteczne, wigilijne firmowe.
Dania ciepłe
* Barszcz czerwony z uszkami
* Zupa z suszonych borowików
* Kapusta z grzybami
* Pierogi z grzybami
* Filet z karpia sauté
Stół świąteczny
* Filet z mintaja po grecku
* Łosoś w galarecie koperkowo-cytrynowej
* Filet z matjasa w śmietanie
* Sałatka z porów i jabłek w majonezie
* Mus z małżów
[...] [Polska]DeseryDelikatne słodkości z menu Party, które rozpieszczają podniebienie i cieszą oko nawet najbardziej wymagającego łakomczucha, stanowią doskonałe uwieńczenie każdego przyjęcia![...] [Polska]Bufet ciepłyKluseczki półfrancuskie
Mąka, mleko, masło, jaja, woda, sól.
waga netto: 200 g
1.60 zł
Kasza gryczana
Kasza ugotowana na sypko.
waga netto: 200 g
1.60 zł
Ryż
Ryż ugotowany na sypko.
waga netto: 200 g
1.60 zł
Żurek
Zakwas, mąka żytnia, bulion, kiełbasa, boczek, cebula, grzyby suszone, marchew, seler, czosnek, majeranek, przyprawy,śmietana.
waga netto: 300 g
2.20 zł
Spaghetti po bolońsku
Spaghetti, kiełbasa, koncentrat pomidorowy, cebula, olej, mąka,[...] [Polska]Posiłki i przekąski podczas konferencjiZorganizujemy dla Państwa posiłki i przekąski podczas konferencji.
Przykładowe menu: posiłki i przekąski podczas konferencji
Przekąski
* Kanapki z różnymi wędlinami
* Kanapki z wybranymi serami
* Kolorowe dukaty
* Bułeczki z kapelusikami
* Kuleczki mięsne z pieczarkami
* Krakersy z twarogami
* Babeczki z pasztetami z przepiórczym jajkiem
* Cocktail z camembertem i bukietem warzyw
* Koreczki serowe
* Brzoskwinie z kremem serowym
Sałatki
[...] [Polska]Kanapki: dekoracyjne, tartinki, sandwichKanapki z menu Party, to doskonały wybór na lunch, konferencję, koktajl i domowe przyjęcie. Sprawdź, jak to, co tradycyjne, może zaskoczyć nową formą![...] [Polska]Tartinki, koreczki, cocktail cupsKoreczki na szynce i serze
Chleb pumpernikiel, ser lub szynka, winogrono, ananas, oliwka, pieczarka marynowana, ogórek konserwowy, papryka. waga netto: 25 g
1.89 zł
Tartinka z salami
Chleb tostowy, masło, sałata, salami, majonez, pomidor, cebulka konserwowa, natka pietruszki. waga netto: 30 g
1.99 zł
Tartinka \"szachownica z kawiorem\"
Chleb tostowy, kawior (czerwony lub czarny), masło, sok z cytryny. waga netto: 7 g
1.99 zł
Cocktail cup z pastą rokpolową[...] |
|