Kursy walut: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

* Profil podstawowy

  • Firma
  • Oferty (0)
  • Produkty (2)
  • Firm Rank(0)
  • Kontakt

Prześlij znajomemu

Dodaj do schowka

Napisz do firmy


*Ta firma posiada tylko prezentacje podstawową.
Poznaj możliwości profilu Sprawdzony partner oraz Eurofirma

Piekarnia-Cukiernia M. i A. Liczbańscy

Rodzaj działalności: Produkcja
Zakres działalności: Rynek lokalny
Liczba pracowników: 101 - 500
Roczna sprzedaż: Brak danych
Rok założenia: 1934
Kategorie:

Artykuły spożywcze

Kontakt:
Napisz do firmy
Firm Rank: 0

Piekarnia-Cukiernia Macieja i Aliny Liczbańskich jest jedną z najstarszych poznańskich piekarń. Firma została założona w 1934 roku przez Stanisława Liczbańskiego. Następnie tradycję kontunuował Bronisław Liczbański - ojciec obecnego właściciela.
Obecnie piekarnia państwa Liczbańskich jest zakładem zatrudniającym około 120 pracowników.
W ofercie firmy znajduje się ponad 300 różnych rodzajów pieczywa i wyrobów cukierniczych. Własny, nowoczesny tabor samochodowy zapewnia szybką i sprawną dystrybucję towarów. Zakład zaopatruje w swoje wyroby głównie własne sklepy firmowe zlokalizowalizowane w Poznaniu.
Wyrobami z piekarni Państwa Liczbańskich Poznaniacy zachwycają się przy różnych okazjach.
Chleb Liczbańskich zyskał także „rozgłos” światowy. Producenci filmu Romana Polańskiego „Pianista” zwrócili się do piekarni Państwa Liczbańskich jako jedynej w kraju, o wypieczenie chleba na potrzeby filmu. Od tej pory firma wprowadziła do swojego asortymentu chleb „Filmowy”.
     
 

Dane teleadresowe

Ulica:28 Czerwca 1956r.
Miasto:Poznań
Kod pocztowy:61-515
Region:wielkopolskie
Kraj:Polska
Telefon: +48 61 8334070
Faks: +48 61 8334070

Internet

Prezentacja:www.liczbanscy-piek.maxtrader.pl

Osoba kontaktowa

Imię i Nazwisko: Agnieszka Liczbańska-Śmieszek
Telefon stacjonarny: +48 61 8334070
Napisz do firmy

 
     



Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję