Kursy walut: 1 USD = 3.61 PLN; 1 EUR = 4.23 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

Szukane słowo: [wyszukiwanie zaawansowane]

Kategoria: Artykuły spożywcze -> Artykuły rolno-spożywcze -> Lody

Kraj: Wszystkie

Wyświetl produkty prezentowane w jezykach: Wszystkie | polski | angielski

Polecane oferty

[Polska]Mrożony jogurt

Mrożony jogurt Yogen Früz powstaje ze zmiksowania kostki mrożonego jogurtu z mrożonymi owocami, w wyniku czego otrzymywany jest produkt, którego kremowa, jedwabista konsystencja przypomina lody. Skład Yogen`a tworzony jest przez samego klienta, który dokonuje swojej indywidualnej kompozycji smakowej. Na początku wybierany jest smak kostki jogurtowej (waniliowy lub czekoladowy), stanowiącej podstawę deseru. Kolejnym krokiem jest decyzja dotycząca wyboru ulubionego smaku owoców dostępnego[...]

2017-11-21Szczegóły...

[Polska]Koktajlu jogurtowy

Smoothy Früz to rodzaj koktajlu jogurtowego na bazie kostki jogurtowej i owoców mrożonych, miksowany z sokiem jabłkowym lub pomarańczowym. Można serwować go w następujących rodzajach: * Smoothy Früz Truskawkowy * Smoothy Früz truskawkowo-brzoskwiniowy * Smoothy Früz porzeczkowo-bananowy * Smoothy Früz malinowo-truskawkowy * Smoothy Früz malinowo-porzeczkowy[...]

2017-11-21Szczegóły...

[Polska]Koktajl jogurtowy na bazie kostki jogurtowej

Früzer Shake to rodzaj koktajlu jogurtowego na bazie kostki jogurtowej i owoców mrożonych, miksowany ze świeżym mlekiem. Można serwować go w następujących rodzajach: * Shake truskawkowy * Shake truskawkowo-porzeczkowo-bananowy * Shake truskawkowo-brzoskwiniowy * Shake bananowo - porzeczkowy * Shake malinowo-truskawkowy lub innych wg uznania i wyboru klienta.[...]

2017-11-21Szczegóły...

[Litwa]OL2-V

Lines types OL2-V are used for the ice cream filling into cups and hardening of them in the freezing apparatus. The dosing device of the line fills 8 wafer cups with one or two flavours of the ice cream with the liquid inserts (syrup) at the same time. The dosing device for dry additions such as chopped nuts and raisins can be added as well. There is possibility join to the line-dosing device used for the glaze and powdery. Weight of the package: 100g or 250g Technical characteristics: Maximum[...]

2017-10-29Szczegóły...

[Chiny]Soy Lecithin

Soy Lecithin: Including Powder and Liquid types, also Modified Concentrated Soy Leicthin. Welcome to contact us for more details.[...]

2017-10-20Szczegóły...

[Izrael]Gelato stabilizer & diet base

We are manufactureing best ice cream &all cind off gelato stabilizers and nature flavours.[...]

2017-09-29Szczegóły...

[Chiny]Fruit Jam and Jelly

Jam & jelly are made from fruits, fruit pulps or extracts. Jam is boiled fruit pulp with sugar and preservatives and is thick. Jelly is also made by boiling but is clear, sparkling and transparent. These products are applied to some snacks or bread. They are also used in making certain desserts.[...]

2017-09-17Szczegóły...

[Polska]Koncentraty smakowe do Szejków

Polecamy koncentraty smakowe do "Szejków". Stosowane w proporcji 1:4 dają doskonały efekt smakowy i stanowią apetyczną dekorację. W ofercie posiadamy nastęujące smaki: - truskawkowy - czekoladowy - waniliowy - bananowy - kawowy - pomarańczowy - karmelowy[...]

2017-09-15Szczegóły...

[Polska]Cassate półkule

Deser z tradycyjnych lodów: bakaliowych, czekoladowych, kawowych-mocca oraz owocowych.[...]

2017-09-15Szczegóły...

[Polska]Polewy dekoracyjne do lodów

Polewy dekoracyjne do lodów, deserów lodowych i lodów "tęczowych", owocowe i likierowe z ITALIANY stanowią doskonały dodatek do lodów i deserów. Otrzymujemy je z miąższu świeżych lub mrożonych owoców, które wraz ze starannie dobranymi, ekologicznymi dodatkami podawane są odpowiednim zabiego technologicznym. Stosowane do polewania lodów i deserów nadają im wyraźny smak i aromat świeżych owoców. Sosy dekoracyjne z ITALIANY posiadają doskonałą konsystencję,[...]

2017-09-15Szczegóły...



Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję