Kursy walut: 1 EUR = 4.28 PLN; 1 USD = 3.85 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

Szukane słowo: [wyszukiwanie zaawansowane]

Kategoria: Artykuły spożywcze -> Dodatki do żywności

Kraj: Wszystkie

Wyświetl produkty prezentowane w jezykach: Wszystkie | polski | angielski

Polecane oferty

[Chiny]Pure natural pesticide free ginseng extract

Ginseng Extract( Free-Pesticide) Improve memory and enhance immune system;anti-fatigue and anti-aging Ginseng Extract is extracted from Panax Ginseng C.A.Mey by ethanol and water. Part used: Root, leaf & stem Benefit: 1. Improve memory of healthy middle-aged people; 2. Boost the immune system; 3. Treat diabetes; 4. Treat erectile dysfunction; 5. Helpful for Cancer Patients receiving Chemotherapy, and reduce the risk of cancer. Specification: 10% Total ginsenosides by HPLC[...]

2019-10-22Szczegóły...

[Chiny]98% Trans-resveratrol giant knotweed extract

Giant Knotweed Extract Powerful natural anti-oxidant and cancer inhibitor, anti-inflammatory Giant Knotweed Extract is extracted from Polygonum Cuspidatum Sieb by ethanol and water. Part used: Rhizome Benefit: 1. Natural anti-oxidant to eliminate free radicals and, anti-aging; 2. Anti-atherosclerosis; 3. Treat coronary heart disease, ischemic heart disease and Hyperlipidemia. Specification: 50% - 98% Trans-resveratrol by HPLC[...]

2019-10-22Szczegóły...

[Chiny]Pure natural sweetener sweet tea extract

Sweet Tea Extract Natural sweetener , low-calorie Sweet Tea Extract is extracted from Rubus SuabissimusS. Lee. by ethanol and water. Part used: Leaf Benefits: 1. Natural sweetener, low calorie and high sweetness (300 times sweeter than cane sugar); 2. Balance blood sugar and blood fat; 3. Improve kidney health. Specification: 70%~95% Rubusoside by HPLC[...]

2019-10-22Szczegóły...

[Polska]Mieszanka ciasta babki piaskowej

Przeznaczona jest do wypieku babek piaskowych. Zapewnia uzyskanie wysokiej jakości wyrobu charakteryzującego się dużą objętością, delikatną strukturą, dobrą krajalnością i przedłużoną świeżością. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego Mieszanka - 700 g Margaryna - 170 g Jaja - 210 g (4 szt.) RAZEM - 1080 g ubytki technologiczne - 80 g masa wyrobu gotowego - 1000 g Margarynę roztopić. Do mieszanki dodać wystudzoną roztopioną margarynę[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-10-14Szczegóły...

[Polska]Koncentrat do ciasta babki piaskowej

Przeznaczony jest do produkcji babek piaskowych. Koncentrat pozwala na uzyskanie wyrobu o dużej objętości, delikatnej strukturze, dobrej krajalności i przedłużonej świeżości. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego Koncentrat - 140 g Skrobia ziemniaczana - 350 g Cukier puder - 210 g Margaryna - 170 g Jaja - 210 g (4 szt.) RAZEM - 1080 g ubytki technologiczne - 80 g masa wyrobu gotowego - 1000 g Margarynę roztopić . Skrobie ziemniaczaną, cukier,[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-10-14Szczegóły...

[Polska]Stabilizator bitej śmietany neutralny

Przeznaczony jest do utrwalania bitej śmietany. Zapobiega wytrącaniu się wody w bitej śmietanie, powoduje że zachowuje ona niezmienioną strukturę nawet przez kilka dni. Ciastka z bitą śmietaną z zastosowaniem stabilizatora można zamrażać. Na życzenie klienta oferowana jest pełna gama smaków. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA STABILIZATOR - 150 g PRZEGOTOWANA I SCHŁODZONA WODA - 200 g BITA ŚMIETANA NIESŁODZONA - 1000 g Stabilizator dodać do wody i mieszać mikserem lub ręcznie[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-10-14Szczegóły...

[Polska]Mieszanka Uniwersalna M

Jest to specjalistyczna mieszanka jajowa z przeznaczeniem dla producentów makaronów jajecznych. Zastępuje naturalne jajko przy produkcji makaronów przez co skraca się znacznie czas produkcji. Zaletą mieszanki jest bardzo prosty sposób przyrządzania masy jajowej. 1 kg mieszanki zastępuje około 100 jaj naturalnych. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA W trakcie procesu produkcyjnego mieszankę stosować podobnie jak przy dotychczasowym wykorzystaniu jaj naturalnych; 1 część mieszanki na 3 części[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-10-14Szczegóły...

[Polska]Mieszanka uniwersalna S

Jest to specjalistyczna mieszanka jajowa przeznaczona dla producentów wyrobów garmażeryjnych. Znajduje zastosowanie przy produkcji farszy serowych, ciast na pierogi, naleśników, krokietów, knedli, pyz ziemniaczanych oraz serników pieczonych i na zimno. 1 kg mieszanki zastępuje około 100 jaj naturalnych. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA W trakcie procesu produkcyjnego mieszankę stosować podobnie jak przy dotychczasowym wykorzystaniu jaj naturalnych; 1 część mieszanki na 3 części letniej[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-10-14Szczegóły...

[Polska]Mieszanka ciasta biszkoptowo-tłuszczowego

Przeznaczona jest do wytwarzania wyrobów ciastkarskich: babek, ciasteczek, spodów i rantów biszkoptowo - tłuszczowych. Zapewnia uzyskanie wysokiej jakości wypieków charakteryzujących się dużą objętością, delikatną strukturą, dobrą krajalnością i przedłużoną świeżością. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI - na 1000g wyrobu gotowego Mieszanka - 630 g Margaryna - 190 g Jaja - 225 g (4 szt.) Woda zimna - 75 g RAZEM - 1120 g ubytki technologiczne - 120 g masa wyrobu[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-10-14Szczegóły...

[Polska]Mieszanka ciasta półfrancuskiego

Przeznaczona jest do wyrobu delikatnych i wykwintnych wypieków, które powinny charakteryzować się dużym i równomiernym uwarstwieniem bez komór powietrznych z dobrze związanym tłuszczem. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA MIESZANKA CIASTA PÓŁFRANCUSKIEGO - 2800 g JAJA - 500 g DROŻDŻE - 200 g ZIMNA WODA - 100 g MARGARYNA SPECJALISTYCZNA DO CIAST FRANCUSKICH - 2300 g Wszystkie składniki oprócz margaryny mieszać 2 min. na średnich obrotach lub 1 min. na szybkich obrotach. Ciasto[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-10-14Szczegóły...



Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję